Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:29:47

У Чернігові відбувся форум "Туристичні практики 2019"

02.05.2019   09:54Агенцiя

30 квітня вперше відбувся форум для всіх, чия діяльність або інтереси пов’язані з розвитком туризму – "Туристичні практики 2019".

Серед спікерів заходу – фахівці туристичної галузі з Києва, Одеси, Рівного, Сум, Запоріжжя, Дніпра. А саме - президент Національної туристичної організації України, радник першого віце-прем’єр міністра, міністра економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга, автор і координатор успішного екскурсійного сервісу «Интересный Киев» Арсеній Фінберг, представник Агенції розвитку міста Дніпра Ярослав Ярошенко, науковець і керівник ГО «Інститут креативного міста» з Рівного Антон Шинкарук, голова Запорізької гільдії екскурсоводів і директор Музею історії музичних інструментів «БарабанЗа» Денис Васильєв, засновник та керівник Центру активного відпочинку «Відчайдухи» (м. Суми) В’ячеслав Олейніченко, спеціаліст із подієвого маркетингу Наталія Склярська (м. Київ) та директор асоціації «Туризм Одеси» Оксана Кузнєцова, повідомила Прес-служба Чернігівської міської ради.

Участь у чернігівському туристичному форумі могли взяти всі бажаючі, заповнивши он-лайн реєстраційну форму і додавши мотиваційний лист. У залі можна було побачити відомих у Чернігові підприємців, громадських активістів, екскурсоводів, рестораторів, готельєрів, депутатів.

Зараз у світі все більше людей, які мають бажання і можливість подорожувати. Вважається, що за останні 60 років відбулася справжня революція в галузі туризму. Кількість лише міжнародних туристичних подорожей збільшилася з 25 мільйонів у 50-ті роки минулого століття до понад мільярда в минулому році! Індустрія подорожей розвивається навіть набагато швидше, ніж прогнозувалося Міжнародною туристичною організацією. І це попри кризові явища майже у всіх інших секторах економіки. Зокрема, Україну в минулому році відвідали 14,5 мільйони іноземних туристів. У розвинених країнах світу послуги туристичної галузі вже складають десяту частину ВВП, а працює в ній вже кожен десятий із зайнятого населення. Туризм – це розвиток території, посилення економіки, створення нових робочих місць, збереження навколишнього середовища, культурної спадщини, а також – фактор миру.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини