Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:02:31

Правова допомога громадянам України, які призиваються на строкову військову службу

24.04.2019   09:13Агенцiя

23 квітня директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олегом Трейтяком та начальником управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Людмилою Кузьміною зустрілись у Чернігівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки з громадянами України, які призиваються на строкову військову службу.

Під час зустрічі юнакам розповіли про порядок та підстави надання безоплатної первинної правової допомоги, порядок доступу до безоплатної вторинної правової допомоги для пільгових категорій населення, діяльність органів юстиції області, поінформували про соціально-значимі кампанії Міністерства юстиції України, що покликані підвищити правову обізнаність громадян.

За отриманням правової допомоги звернулось шість осіб, які отримали змістовні юридичні консультації з питань щодо порядку збереження місця роботи у зв’язку з проходженням строкової військової служби, порядку отримання особою, яка проходить строкову військову службу заробітної плати, умов та порядку прийняття спадщини, порядку виплати грошової допомоги громадянам, які призиваються на строкову військову службу, порядку виплати кредитних зобов’язань, порядку стягнення аліментів, порядку вчинення деяких нотаріальних дій.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини