Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:14:28

Патрульні повернули додому зниклу дитину

23.04.2019   13:24Агенцiя

22 квітня близько четвертої дня на лінію «102» надійшла інформація про зникнення дитини. До поліції звернулася мама 12-річної дівчинки та повідомила, що її донька кілька годин не виходить на зв’язок. До заявниці негайно виїхав один з екіпажів патрульної поліції.

Поспілкувавшись із батьками, патрульні з’ясували, що напередодні мати насварила доньку, тому, можливо, саме це стало причиною того, що дівчинка зникла. Батьки надали поліцейським опис та прикмети доньки. За кілька хвилин на її пошук були зорієнтовані всі екіпажі патрульної поліції. Також до пошуків долучилися співробітники ювенальної превенції.

Приблизно через дві години неподалік міського пляжу один із патрульних екіпажів звернув увагу на двох дівчат, одна з яких була схожа на розшукувану. Патрульні одразу зупинилися, щоб поспілкуватися з ними. Практично від початку розмови стало зрозуміло, що це саме та дівчинка, яку розшукує поліція.

Патрульні одразу повідомили чергового офіцера та батьків. Дитину доставили додому та передали батькам. Туди ж прибув і співробітник ювенальної поліції для встановлення всіх обставин події.


Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини