Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:21:32

КП "АТП-2528" і надалі надаватиме послугу з вивезення побутових відходів

19.04.2019   09:40Агенцiя

Конкурс на надання послуг з вивезення побутових відходів на території міста Чернігова відбувся в Чернігівській міській раді.


Оголошення про його проведення було опубліковане у друкованому виданні – газеті «Сім днів» (№11 від 14.03.2019), а також на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради в рубриці «Нагальні питання».

Конкурсні пропозиції подавалися на адресу управління житлово-комунального господарства міської ради до 9 години ранку 16 квітня ц.р.

У результаті на конкурс подано одну заявку - від комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міської ради, яке вже багато років надає місту відповідну послугу.

Розкриття конверта з наданою пропозицією відбулося у присутності членів конкурсної комісії. До її складу увійшли депутати, начальники структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради, керівники районних у місті Чернігові рад, представники ОСББ Чернігова.

Комісія ознайомилася з конкурсною документацією, що була подана відповідно до переліку, затвердженого рішенням виконкому.

Серед критеріїв оцінювання: учасник повинен мати спеціально обладнані транспортні засоби з невеликим строком експлуатації та рівнем зношеності, можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, а також здійснювати щоденний медичний огляд водіїв у належним чином обладнаному медичному пункті.

За одноголосним рішенням комісії, запропонована пропозиція отримала 97 балів із 100 можливих. Зазначалось, що КП «АТП-2528» має все необхідне, щоб надавати вказану послугу: на підприємстві достатня кількість техніки та працівників, водії та транспорт щоденно проходять огляд на базі підприємства, працює диспетчерська служба та абонентський відділ, на лінію щодня виходять 25-27 авто.

Довідково. У Чернігові загалом 2115 багатоповерхових будинків (п’ять і вище), серед яких зі сміттєпроводами - 395 будинків, приватних 14412. Загальна кількість наявних контейнерів (контейнерних майданчиків) для збирання твердих побутових відходів на території Чернігова – 2200 одиниць. Крім того, на території міста знаходиться 1734 підприємств, установ та організацій, яким належать 1500 контейнерів.

Спеціально відведене місце видалення відходів - це полігон твердих побутових відходів, розташований на території Новобілоуської сільської ради Чернігівського району, Чернігівської області. Функціонує з 1961 року.

Обсяг надання послуг з вивезення побутових відходів, що утворюються фізичними та юридичними особами на території міста з приватного сектору, багатоквартирних будинків та від суб’єктів господарювання, складає 633 тис. куб. метрів на рік.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.