Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:42:24

Дружина депутата допомогла матері секретаря міськради викупити на аукціоні приміщення в центрі міста

03.04.2019   15:30Агенцiя

ТОВ «Альянс міжрегіонального співробітництва» матері секретаря Чернігівської міськради Максима Черненка («Наш край») Валентини Черненок викупило на аукціоні через через Prozorro. Продажі будівлю колишньої ветеринарної клініки по вул. Святомиколаївській, 9 у Чернігові за 821 тис грн.

Про це написав чернігівський активіст Олександр Гашпар на сторінці у Фейсбук з посиланням на дані Prozorro.Продажі, згідно я якими 11 березня Фонд комунального майна Чернігівської міської ради уклав з ТОВ «Альянс міжрегіонального співробітництва» договір купівлі-продажу.

Йдеться про приміщення загальною площею 187,6 кв м, що розташоване на першому поверсі (25,6 кв м) та на другому поверсі (162 кв м) окремо розташованої двоповерхової будівлі в центральній частині міста.

На аукціоні єдиним конкурентом ТОВ «Альянс міжрегіонального співробітництва» було  ПП «ВМВ» дружини депутат Чернігівської міськради Іван Бакшуна.

«Аби аукціон відбувся, мамі Максима Черненка допомогла дружина голови земельної комісії і голови фракції «Батьківщини» в Чернігівській міській раді Олена Бакшун, яка подала відповідні документи для участі в аукціоні, але в його ході відмовилась від подальшого очікування», – написав Гашпар.

Він також додав, що для подальшого введення свого будівельного бізнесу у найближчих планах Максима Черненка – забудова території кварталу в районі вулиць Кирпоноса, Єлецької, Святомиколаївської. До придбання колишньої ветеринарної клініки, структури Максима Черненка на цій території вже викупили кілька приватних будинків.


http://nashigroshi.org/2019/04/01/druzhyna-deputata-dopomohla-materi-sekretaria-mis-krady-vykupyty-na-auktsioni-prymishchennia-v-tsentri-mista/

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини