Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:51:38

У Чернігові попрощалися із загиблим Героєм Миколою Денисовим. ВІДЕО

27.03.2019   17:05Агенцiя

У Чернігові 27 березня у храмі святої великомучениці Катерини відспівали та провели в останню путь земляка – старшого сержанта Миколу Денисова.

Він загинув 22 березня під час відрядження в Костянтинівці Донецької області. Микола Денисов розпочав службу в 2014 році добровольцем у 13-му батальйоні територіальної оборони. Брав участь в обороні Дебальцевого, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Служив за контрактом, працював на посаді начальника групи охорони та патрульно-постової служби взводу охорони та патрульно-постової служби роти ВСП Чернігівського ЗВ ВСП.

Нині триває розслідування всіх обставин загибелі триває, повідомляє в соцмережі Facebook Військова служба правопорядку у Збройних силах України.
Фото – Чернігівський формат

Поховали Миколу Денисова на місцевому кладовищі Яцево у секторі героїв АТО.

Армійські побратими згадують Миколу зі словами вдячності та смутку: той був дуже порядним, уважним та справжнім чоловіком.
Ігор Андрійченко, колишній командир:
– Коля був дуже відповідальним службовцем. Дуже порядною та відповідальною людиною.Він був начальником станції, у нього були підлеглі. І я був завжди спокійним: якщо Коля відповідав за якусь справу, то він все зробить досконало.

Ігор Бизган, голова ГО “Товариство сприяння оборони України” згадує:
– Безпосередньо Коля Денисов був тим бійцем, яким першим отримав орден “За мужність” і це була не просто чергова нагорода для когось, він був першим з-поміж бійців, які проявили відвагу при першому обстрілі нашого батальйона в населеному пункті Іллінка (Донецька область).



Відео – “Новий Чернігів”

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.