Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:35:42

Голова обласної ради відвідав автомобільний пункт пропуску "Сеньківка"

20.03.2019   08:50Агенцiя

Враховуючи те, що вже п’ятий рік на сході триває збройна боротьба за незалежність і цілісність України, а також той факт, що Чернігівщина теж безпосередньо межує із Російською Федерацією і має з нею 224 км спільного кордону, голова обласної ради Ігор Вдовенко взяв для себе за правило періодично бувати у прикордонних районах Придесення.

За словами очільника найвищого представницького органу області, такі поїздки дозволяють тримати руку на пульсі подій і вчасно реагувати на всі виклик та загрози, адже захист інтересів держави і безпека нашої прикордонної області залежить не тільки від професійності воїнів у зелених беретах, а й від співпраці і підтримки з боку органів місцевого самоврядування та громадян.

Сьогодні, 19 березня, Ігор Вдовенко відвідав автомобільний пункт пропуску «Сеньківка» та обговорив із прикордонниками ситуацію, що склалась на північних рубежах нашої області щодо забезпечення дотримання режиму державного кордону та прикордонного режиму.

Під час огляду КПП обговорювались ключові аспекти забезпечення надійного захисту та збереження стабільної обстановки на державному кордоні України в умовах сьогодення, а також актуальні питання протидії незаконній міграції в межах контрольованих прикордонних районів.

У ході розмови наголошувалось і на особливостях здійснення прикордонного контролю і пропуску через державний кордон України осіб, транспортних засобів, вантажів та іншого майна, а також виявлення і припинення випадків незаконного їх переміщення.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.