Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:17:34

Для шукачів роботи в Чернігов і- карта актуальних вакансій

16.03.2019   11:15Агенцiя

Ідея відобразити заявлені роботодавцями вакансії на карті міста у фахівців з рекрутингу Чернігівського міського центру зайнятості з'явилась завдяки самим шукачам роботи. Адже багатьох з них цікавлятьвакансії в конкретних районах міста, а дехто бажає працювати «поближче до дому».

Реалізувати ідею допоміг онлайн-сервіс Google - "Мої карти". Відтепер всі заявлені роботодавцями до центру зайнятості вакансії відображаються за адресою місця роботи і доступні для перегляду всім користувачам мережі Інтернет за посиланням: http://u.to/S1k_FA

Карту вакансій також можна знайти в мережі «Фейсбук» на сторінці "Вакансії м. Чернігів та області".

Стараннями рекрутерів карта регулярно поповнюється новими актуальними вакансіями, зайшовши на які можна отримати інформацію про назву посади іроботодавця, його контактні дані, заявлені вимоги до кандидата,розмір обіцяної зарплатніта інші коментарі від подавача вакансії.
Пошукроботиможназдійснювати за будь-якимізвказанихпараметрів - достатньорозпочативведенняключового слова в рядку пошуку.

Все більше шукачів роботи користується Картою вакансій, стабільно зростає кількість її переглядів. Так, протягомминулоготижня, карту переглянуловжепонад1,5 тис.користувачів.

Не залишилася поза увагою й інша категорія клієнтів служби зайнятості – роботодавці. Їм фахівці пропонують скористатися іншою Картою, на якій відображено дані дослідження Чернігівського обласного центру зайнятості щодо резервівробочої сили та вільних приміщень для організації виробництва.Її також можна знайти в мережі «Фейсбук» на сторінці "Вакансії м.Чернігів та області".

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини