Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:46:09

Олександр Мисник привітав танкістів Сіверської бригади

16.03.2019   09:35Агенцiя

До Гончарівського, з району проведення Операції Об’єднаних сил повернулися військові 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. У містечку їх зустріли рідні та друзі, командування ОК «Північ», представники обласної влади та громади Чернігівщини.


Голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник передав військовим сертифікат на покращення матеріально-технічного оснащення вартістю 100 тисяч гривень.

— Завдяки підтримці керівництва держави, реформи армії, започаткованої Президентом України Петром Порошенком,  на Чернігівщині продовжується розбудова військових частин, їх модернізація, забезпечення сучасними зразками озброєння, — наголосив він.

Серед 500 інфраструктурних проектів, включених до Плану перспективного розвитку Чернігівської області на 2019-2021 роки, є і проекти Сіверської бригади.

— Згідно з Планом, ми побудуємо 11 казарм поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників у Чернігові, Десні, Ічні і Гончарівському, — підкреслив голова ОДА.

1-ша окрема танкова бригада з березня 2014 року бере участь у відбитті російської агресії. За мужність, високий професіоналізм та вірність військовій присязі значна кількість військовослужбовців танкової бригади удостоєна державних нагород.

Учасники зустрічі вшанували пам’ять 39 танкістів, полеглих за свободу і незалежність України, хвилиною мовчання та поклали квіти до Меморіалу Слави.

Олександр Мисник передав рідним загиблих відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Посмертно нагороджені:
— заступник командира бойової машини Рябий Віталій Вікторович;
— командир танку Мансуров Андрій Сергійович;
— командир танку Мірошниченко Петро Олександрович.
— Під час візиту до Чернігова Президент України відзначив  велику самовіддачу військовослужбовців нашої Сіверської бригади, які виконують надважливі військові завдання у зоні проведення Операції об’єднаних сил, — зазначив голова ОДА.

Крім того, Олександр Мисник вручив почесні відзнаки службовцям військової частини А 1815.

Відомчі нагороди Збройних Сил України танкістам вручив командувач військ ОК «Північ» генерал-лейтенант Володимир Кравченко.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.