Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:55:28

Відбулись навчання щодо відпрацювання дій із забезпечення публічної, пожежної та техногенної безпеки під час проведення виборів

09.03.2019   13:54Агенцiя

7 березня на території спортивного комплексу Управління ДСНС України у Чернігівській області, що поблизу с. Новий Білоус Чернігівського району відбулись спільні тактико-спеціальні навчання.


Підрозділи Національної, патрульної поліції, ДСНС, Національної гвардії та спецпризначенці відпрацювали дії із забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод та безпеки громадян, а також з ліквідації можливих пожеж, надзвичайних подій під час проведення виборів Президента України. Загалом залучались понад 200 співробітників.

Навчання відбувались у кілька етапів, зокрема були змодельовані наступні ситуації: неправомірна передача коштів за голосування, виявлення підозрілої валізи, намагання групи громадян із застосуванням сили увірватися до приміщення виборчої дільниці, виникнення пожежі, а також блокування групою громадян під’їзних шляхів до виборчої дільниці під час транспортування бюлетенів після закінчення голосування.

Від Управління ДСНС України у Чернігівській області були задіяні піротехнічний, кінологічний підрозділи, радіаційно-хімічного захисту, відділення пожежно- та аварійно-рятувальних робіт. Крім того, у навчаннях взяли участь керівники міського та районних відділів і секторів У ДСНС в області.

Завдання, що ставилися перед задіяними підрозділами відпрацьовані у повному обсязі. Відповідні тактико-спеціальні навчання відбудуться на наступному тижні в кожному районі області.
 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.