Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:24:02

З 11 березня по 27 квітня діятиме "весняне" обмеження руху вантажного транспорту

09.03.2019   10:19Агенцiя

З метою попередження розвитку руйнування автомобільних доріг загального користування та з метою збереження та попередження руйнувань автомобільних доріг під час весняного відтавання ґрунтів земляного полотна, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області обмежує рух вантажного транспорту по дорогах загального користування державного значення в межах Чернігівської області на період з 11.03.2019 року по 27.04.2019 року:

Вагою понад 20 тон і навантаженням на вісь понад 7 тс на наступних ділянках доріг державного значення загального користування:
    Н-07 Київ – Суми – Юнаківка (на ділянці  км 122 – км 179, від м. Прилуки до межі з Сумською областю);
    Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч (на всій протяжності);
    Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка (на всій протяжності );
    Р-56 Чернігів – Пакуль – КПП “Славутич” (на ділянці км 10 – км 50 від а/дороги М-01 до кордону з Білоруссю) та під’їзд до м. Славутич (на всій протяжності);
    Р-65 КПП “Миколаївка” – Семенівка – Новгород-Сіверський – Глухів –
    КПП “Катеринівка” (на всій протяжності в межах Чернігівської області);
    Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин (на ділянці км 0 – км 66,
    та км 80 – км 155);
    Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці – до а/д Н-07 з під’їздом до заповідника “Качанівка” (на всій протяжності);
    Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів (на всій протяжності);
    Р-82 Сосниця – Короп – а/д М-02 (на всій протяжності);
    Р-83 Славутич – Любеч – Ріпки – а/д М-01 – Городня – а/д Н-28 – Сновськ – Корюківка – Семенівка – Костобобрів – Чайкине – а/д Н-27 (на всій протяжності).

Вагою понад 20 тон і навантаженням на вісь понад 7 тс на всіх територіальних дорогах державного значення загального користування, крім ділянок доріг з цементобетонним покриттям: Прилуки – Ладан, а/д М-02 – Бахмач, а також під’їздів до м. Ніжин і м. Борзна.

Рух без обмежень буде здійснюватися:

    Автомобільними дорогами:
    М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі;
    М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ;
    Н-07 Київ – Суми – Юнаківка (на ділянці від межі Київської області до перехрестя а/д Р-67);
    Р-61 Батурин-Конотоп-Суми;

    Під’їздами до міст:
    м. Прилуки (від автодороги Н-07, від смт. Ладан та з боку м. Пирятин);
    м. Ніжин (від автодороги М-02);
    м. Борзна ( від автодороги М-02);
    м. Бахмач (від автодороги М-02).

Строки зняття обмежень руху можуть бути скореговані при відновленні фізико-технічних характеристик доріг і стабілізації погодних умов.

З метою забезпечення життєдіяльності населення та стабільної роботи господарського комплексу області у період підготовки і проведення посівної кампанії, обмеження руху, що вводяться, не повинні стосуватись:

- пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій;

- транспорту із загальною фактичною масою до 20 тон, задіяного для перевезення сільгосппродукції (живності, молокопродуктів, кормів, посівного матеріалу, міндобрив, борошна та інших продуктів харчування), вугілля, дров, торфобрикету, зрідженого газу, паливно-мастильних матеріалів, сільгосптехніки, запчастин, за окремими погодженнями обласної державної адміністрації;

- транспортних засобів дорожніх організацій Укравтодору, а також підприємств, що виконують роботи за ордерами Служби автомобільних доріг або Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації, погодженими з УПП в Чернігівській області ДПП.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини