Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:25:16

Протягом минулої доби під час пожеж загинуло 2 особи та 1 врятовано

09.03.2019   08:53Агенцiя

7 березня о 06:45 до Служби порятунку "101" Носівського району надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку по вул. Некрасова в с. Відрадне.

МНС

МНС

За викликом на місце події прибуло відділення 17 Державного пожежно-рятувального посту з м. Носівка. На час їх прибуття пожежа була ліквідована силами місцевих жителів. Нажаль, в одній з кімнат будинку виявлено тіло 82-річного господаря. Причино пожежі стало  порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Цього ж дня, о 23:42 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку по вул. Промислова в смт Варва.

За викликом до місця події прибуло відділення 11 Державного пожежно-рятувального посту. На час їх прибуття в оселі спостерігалося щільне задимлення, а в одній з кімнат відбувалося горіння. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання та зору увійшли до будинку та приступили до гасіння пожежі. Під час проведення розвідки, в одній з кімнат оселі вогнеборці знайшли 85-річну господарку, яка розгубившись не могла самостійно покинути помешкання. Рятувальники вивели її на свіже повітря та передали медичним працівникам. Під час подальшої розвідки, в цій же кімнаті вогнеборці виявили тіло 63-річного сина господарки. Нажаль, надихавшись продуктами горіння чоловік загинув. Рятувальники о 23:57 локалізували та о 01:50 остаточно ліквідували пожежу.

Внаслідок події вогнем знищено домашні речі, пошкоджено перекриття на площі 6 м. кв. Причиною пожежі стала необережність загиблого під час куріння.


УДСНС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини