Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:06:13

Відбулося нагородження переможців регіонального туру конкурсу "Охорона праці очима дітей"

07.03.2019   08:31Агенцiя

У приміщенні навчально-методичного центру Федерації профспілкових організацій Чернігівської відбулося урочисте нагородження переможців відбіркового регіонального туру VIІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».


Цього року у конкурсі взяли участь понад трьохсот робіт учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів Чернігівської області віком від 6 до 18 років.

За результатами роботи журі переможцями у першій віковій групі (віком від 6 до 10 років) стали:
вихованка Куликівського центру позашкільної освіти Оксана Гуз, робота «Двірничок-сніговичок» – 1 місце;
учениця Ічнянського ЗЗСО І – ІІІ ступеня № 4 Ольга Кардаш, робота «Безпека руху» – 2 місце;
вихованка Сновського Центру дитячої та юнацької творчості Анастасія Сотник, робота «Щоби я не захворіла – маску й рукавички вділа» – 3 місце.

У другій віковій групі (віком від 11 до 14 років) найкращими виявилися:
учень Ріпкинської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 Дмитро Єрмоленко, робота «Ти не супермен… Дотримуйся правил безпеки!» – 1 місце;
вихованка Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва Жанна Картун, робота «Няня, будь уважною, ремні безпеки повинні бути пристебнуті» – 2 місце;
учениця Носівської міської гімназії Софія Конопля, робота «Безпека в праці – безпека в житті» – 3 місце.

Переможцями у третій віковій групі (віком від 15 до 18 років) визнано:
учня Ріпкинської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 Миколу Вітченка, робота «Ти сам коваль своєї долі!» – 1 місце;
ученицю КЗЗСО І – ІІІ ступенів «Варвинський ліцей № 1» Олену Філігінську, робота «Охорона праці» – 2 місце;
учня Сухополов’янської ЗОШ І – ІІІ ступенів Прилуцької районної ради Антона Єгорова, робота «Безпеку змолоду вивчай – до старості здоровим доживай» – 3 місце.

Переможці конкурсу у кожній віковій групі були нагороджені подяками Управління Держпраці у Чернігівській області та цінними подарунками.

Відповідно до Положення, творчі роботи, які посіли перші, другі та треті місця у кожній віковій групі, братимуть участь у фіналі VIІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який проводитиметься у березні-квітні 2019 року у місті Києві.


Управління Держпраці у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.