Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:32:24

Рятувальники доводять керівникам об'єктів освіти заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час виборчої кампанії

02.03.2019   08:50Агенцiя

28 лютого та 1 березня фахівці Носівського районного підрозділу УДСНС України у Чернігівській області взяли участь у нарадах з керівниками об'єктів освіти щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час виборчої кампанії.

Враховуючи, те що у деяких населених пунктах виборчі дільниці розташовані безпосередньо в приміщеннях навчальних закладів, рятувальники провели з освітянами протипожежні інструктажі, нагадали послідовність дій у разі виникнення пожежі, а також алгоритм ліквідації загорянь за допомогою первинних засобів пожежогасіння.

Крім того, надзвичайники звернули увагу на необхідність приведення у належний стан на виборчих дільницях шляхів евакуації, електромереж, систем протипожежного захисту і водопостачання, забезпечення первинними засобами пожежогасіння тощо.

На завершення заходів фахівці Служби порятунку відповіли на запитання, які виникали в ході спілкування, а також обговорили з освітянами спільні питання проведення профілактично-роз'яснювальної роботи серед учнівської молоді з безпеки життєдіяльності.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.