Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:44:37

Визначено переможців відбіркового туру конкурсу дитячого малюнку "Охорона праці очима дітей"

28.02.2019   09:19Агенцiя

На Чернігівщині завершився відбірковий регіональний тур VIІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей», який було розпочато в листопаді 2018 року.

До організаційного комітету конкурсу надійшло понад 300 робіт учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл і позашкільних навчальних закладів Чернігівської області віком від 6 до 18 років.

Засідання журі відбіркового регіонального туру відбулося 27 лютого у приміщенні Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва, де з 26 лютого проходить виставка поданих для участі у конкурсі робіт, яку може відвідати кожен охочий.

До складу журі увійшли посадові особи Управління Держпраці у Чернігівській області, Чернігівського експертно-технічного центру Держпраці, навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, викладачі культурно-мистецьких закладів.

За підсумками роботи журі визначило переможців у трьох вікових групах. Відповідно до Положення про конкурс, творчі роботи, які посіли перші, другі та треті місця у кожній віковій групі, будуть надіслані до редакції журналу «Охорона праці» для участі у фіналі конкурсу. Фінальний тур і оголошення переможців проводитимуться у березні-квітні 2019 року у місті Києві.
 

Управління Держпраці у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини