Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:40:38

Засудили до 6 років позбавлення за торгівлю опієм

28.02.2019   08:27Агенцiя

Деснянським районним судом м. Чернігова завершено розгляд обвинувального акту Чернігівської місцевої прокуратури щодо місцевої мешканки, яка обвинувачувалась у торгівлі особливо небезпечним наркотичним засобом – опієм ацительованим, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України.

Прокурором у судових засіданнях, які проводились з липня 2018 року, доведено те, що обвинувачена, 1988 року народження,  діючи умисно, з метою збуту наркотичних засобів, з корисливих мотивів, придбала медичний шприц, номінальною ємністю 2 мл, з рідиною, який в подальшому, до 29.05.2018, незаконно зберігала за місцем свого фактичного проживання, у м. Чернігові, з метою збуту.

У подальшому, 29.05.2018, близько 16 год. 11 хв., обвинувачена, діючи умисно, перебуваючи в приміщенні квартири у будинку № 56, що по просп. Миру в м. Чернігові, з метою збуту наркотичних засобів, з корисливих мотивів, незаконно збула за 150 (сто п’ятдесят) гривень місцевому мешканцю м. Чернігова, який був залучений для оперативної закупівлі наркотичних засобів в якості покупця, медичний шприц, з рідиною, яка відповідно висновку експерта містила у своєму складі особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – опій ацетильований.

Такі самі дії обвинувачена ще раз вчинила 04.06.2018, за аналогічних обставин.

Під час другої оперативної закупки, обвинувачену було затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Суд погодився з думкою прокурора місцевої прокуратури, що суспільно-небезпечна поведінка обвинуваченої, яка полягала у систематичному продажу особливо небезпечного наркотичного засобу, свідчила про її антигромадську поведінку і гідне покарання за це може бути лише у виді позбавлення волі.

Судом визначено, що вина обвинуваченої прокурором доведена. За вчинення двох кримінальних правопорушень суд присудив 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна обвинуваченої.

Час до вступу вироком суду законної сили обвинувачена проведе у стінах Чернігівського СІЗО.


Чернігівська місцева прокуратура

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.