Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:11:42

П’яний водій скоїв ДТП, в результаті якої постраждала людина

21.02.2019   08:00Агенцiя

19 лютого близько одинадцятої вечора на лінію «102» надійшла інформація, що на вулиці Івана Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода, – легковий автомобіль в’їхав у зупинку громадського транспорту, є постраждалі. За вказаною адресою негайно направили екіпажі патрульної поліції та карети швидкої медичної допомоги.


На місці з’ясувалося, що ймовірними постраждалими є водій та пасажир легковика, їм одразу стали надавати допомогу. Практично одразу у медиків та патрульних виникли підозри, що обидва чоловіки вживали алкоголь – на це вказували наявні характерні зовнішні ознаки. Водій на момент прибуття «швидкої» взагалі спав.

Опитавши свідків та оглянувши місце пригоди, охоронці порядку дійшли попереднього висновку, що автомобіль Mazda 6 рухався вулицею Івана Мазепи від вулиці Ціолковського, неподалік вулиці Індустріальної водій не впорався із керуванням, виїхав на тротуар та врізався в зупинку громадського транспорту, пошкодивши кіоск. У результаті зіткнення постраждав 25-річний пасажир, його із попереднім діагнозом «перелам руки» доправили до лікарні. Водій ушкоджень не зазнав.

35-річного водія поліцейські доставили до медзакладу для проходження огляду. Лікар-нарколог зафіксував стан алкогольного сп’яніння водія та видав відповідний акт.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група. Слідчий буде з’ясовувати всі обставини та причини, за яких сталася аварія. За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.


Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини