Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:21:27

Зіпсовану плитку замінять за рахунок підрядника

14.02.2019   10:24

Виправити всі недоліки мощення тротуарної плитки, які проявилися за зиму на щойно відремонтованих вулицях Чернігова, за рахунок підрядника, без жодної копійки з міського бюджету - таке доручення Чернігівський міський голова дав керівництву міського управління ЖКГ на розширеній міській нараді 12 лютого.

Зауваження до якості укладання плитки на кількох ділянках тротуарів, відремонтованих у Чернігові в минулому році, виникли і в мера особисто, і в багатьох чернігівців, які поділилися своїми враженнями в соцмережах. Місця, де ці роботи виконані не досить якісно, впадають в око на Береговій, Шевченка, Рокоссовського.

Управління ЖКГ має якнайшвидше перевірити всі 30 тис метрів кв. плитки, зафіксувати всі наявні недоліки та доповісти міському голові про результати. Також вони мають задіяти механізми виконання підрядниками гарантійних зобов’язань.

Як ми вже розповідали раніше, зараз у Чернігові всі підрядники в обов’язковому порядку надають гарантійний лист щодо всіх робіт, які виконують.


Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини