Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:54:59

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

31.01.2019   08:51Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 30 січня до 8:00 31 січня 2019 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме:  1 дорожньо-транспортну пригоду та 4 пожежі. Внаслідок цих подій  1 особа постраждала.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах державного значення в межах області працювало 48 одиниць техніки та 65 працівників від   ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.
Для допомоги власникам автотранспортних засобів  щодо вивільнення їх зі снігових заметів та забезпечення руху транспорту підрозділи управління ДСНС України у Чернігівської області залучалися 8 разів, вивільнено 8 автомобілів, надано допомогу 10 особам.


Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

В м. Борзна по вул. Чернігівській біля будинку № 18 
о 20 год. 30 хв. 30 січня водій автомобіля  "Chevrolet Aveo"  здійснив наїзд на пішохода, що рухався узбіччям дороги. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Борзнянської центральної районної лікарні.


Пожежі – 4, з них 2 пожежі в житловому секторі та 2  інші пожежі.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 8-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин –  11 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 8 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 30 січня до 20 години 31 січня очікується хмарна погода, вночі невеликі опади, вдень без істотних опадів, туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний     5-10  м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 0-5º тепла.
По м. Чернігову очікується хмарна погода, вночі невеликі опади, вдень без істотних опадів, туман,  на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний   5-10 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 0-2º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини