Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:17:01

Упродовж минулої доби рятувальники Чернігівщини 10 разів залучалися до надання допомоги громадянам

29.01.2019   12:18Агенцiя

Упродовж минулої доби підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 9 разів залучалися для проведення робіт по вивільненню транспортних засобів зі снігових заметів та проблемних ділянок автодоріг, зокрема у м. Новгород-Сіверський, Борзнянському, Куликівському, Ріпкинському, двічі у Соницькому районах та тричі у м. Чернігів.


Вивільнено 11 одиниць техніки, надано допомогу 20 особам.

У Сосницькому районі вивільнено автомобіль швидкої медичної допомоги, що потрапив у сніговий замет на автодорозі Філонівка-Якличі, а між селами Лави та Волинка рятувальники вивільнили шкільний автобус, що прямував без дітей. У Ріпкинському районі біля с. Пушкарі надано допомогу з буксирування автобусу "Еталон" сполученням Чернігів-Ріпки, в якому перебувало 8 пасажирів. Загалом від підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області залучалося 30 чоловік особового складу та 9 одиниць спеціальної техніки підвищеної прохідності.

Крім того, 28 січня підрозділ 21-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Талалаївка у складі 2 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки залучався для підвозу та заповнення водою системи опалення Талалаївської центральної районної лікарні. Теплозабезпечення лікувального закладу не порушувалось.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини