Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:05:43

У рамках планової перевірки правникам підприємства надано консультативну допомогу

24.01.2019   09:34

З 14 січня у місті Чернігові розпочато планову перевірку комунального підприємства «Міськсвітло» Чернігівської міської ради з питань дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.


Особливу увагу фахівці Управління приділили умовам безпечної експлуатації вантажопідіймальних машин та механізмів, зокрема, автопідйомників АП-17 і вантажопідіймальних кранів КС 3575А, ведення відповідної експлуатаційної документації.

У той же час, державний нагляд має на меті не тільки виявлення порушень суб’єктом господарювання і працівниками вимог чинного законодавства про охорону праці, але й проведення превентивної роботи, зокрема, надання державним інспектором відповідних роз’яснень, доречних та своєчасних рекомендацій з метою уникнення таких порушень.

З огляду на це, у рамках проведення планової перевірки, керівництву і працівникам КП «Міськсвітло» була надана консультаційна допомога стосовно правильності оформлення вахтових журналів автопідйомників та вантажопідіймальних кранів, а також проведено інструкторсько-методичне заняття з машиністами вантажопідіймальної техніки стосовно дій під час проведення огляду та перевірки її працездатності перед початком роботи.

За результатами планової перевірки буде складено відповідний акт, видані обов’язкові до виконання приписи. За виявлені порушення працівників, які їх допустили, притягнуто до адміністративної відповідальності.


Управління Держпраці у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини