Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:51:08

"Новий Чернігів" з лютого транслюватиметься цілодобово у цифровому форматі

23.01.2019   08:07

22 січня на розширеній нараді генеральний директор КП «ТРА "Новий Чернігів» Ольга Капустян доповіла про результати роботи у 2018 році та перспективи на новий рік.


За її словами, минулий рік для телерадіоагентства «Новий Чернігів» став черговим етапом розвитку та стартом перспективних проектів. У лютому підприємство отримало ліцензію Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення на трансляцію 24 години на добу у сучасному цифровому форматі.

З переходом на "цифру" телеканал змінив формат мовлення. Це більш комфортна для телеглядачів "картинка" при перегляді програм. Підприємство придбало нове знімальне обладнання, сучасне оздоблення студій та павільйонів.

Крім того, минулого року значно розширився колектив підприємства. Пошук спеціалістів тривав довго, але в результаті вдалося залучити як професіоналів, так і перспективну молодь.

У вересні телеканал розпочав мовлення на 31-му цифровому каналі, починаючи з 8 годин на добу. Вже з 21 січня канал веде мовлення протягом 16 годин. А на початку лютого транслюватиметься 24 години на добу.

Після відключення аналогового сигналу по всій Україні телеканал «Новий Чернігів» продовжив мовлення на аналогових частотах, як мовник прикордонної області. Проте 31 січня закінчується ліцензія на аналогове мовлення. Натомість свої сили та потужності телеканал зосередить на виробництві цікавого і корисного контенту та формуванню нової цілодобової сітки мовлення на цифровому каналі. Залучатиметься також контент національного та іноземного виробництва.

У цьому осінньо-зимовому телевізійному сезоні вже стартували нові проекти. Це «Напросилися», «Бізнес-ланч», «Будмайданчик», «Віз безвіз» та ін. Додалися передачі, які ведуть діти - «Вподобайко», «Сам вдома», «Шпаргалка».

З лютого стартуватимуть нові проекти – програма «Успішна Я», телемости, де говоритимуть про головні реформи в Україні.

Новини, якими активно цікавляться чернігівці, розміщуються також на сайті телеканалу, на каналі Youtube, а також на сторінках «Новий Чернігів» та «Факт-новини» у мережі Facebook.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зауважив, що телеканал повинен докладати максимум креативності, щоб контент був корисним, цікавим та популярним серед глядачів, які переходили б з інших каналів і дивилися чернігівські новини.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини