Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:07:09

Владислав Атрошенко: маємо об'єднатися навколо розвитку міста

22.01.2019   09:17

До цього міський голова Чернігова закликав під час ранкової наради у мерії 22 січня, вітаючи громаду із Днем Соборності України.


За словами міського голови, Україна має складну історію, частина українських земель історично орієнтувалася на Росію, інша більш тяжіла до Європи. Але починаючи із січня 1919 року українці, об'єднані УНР та ЗУНР, чітко задекларували спільну мету: створити соборну незалежну державу. Втім далі українська державність розвивалася дуже складно, з усіма наслідками радянських часів.

Для того, щоб держава була міцною, важливі єдина державна українська мова, потужна армія, сильна економіка та єдина помісна церква. А Томос, який Україна отримала цього року, ще оцінять нащадки, це може відбутися і через якийсь час. Для порівняння - так само, як наразі оцінюють важливість подвигу Героїв Крут.

За словами Владислава Атрошенка, справжні державники та патріоти - це ті, хто наполегливо працюють для розвитку України, платять податки, живуть в Україні, народжують тут дітей, планують для них майбутнє в Україні. Гірше, коли державники ходять у вишиванках, але планують для своїх дітей майбутнє, скажімо, у Британії чи США.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини