Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:26:13

У Ніжині пройшла щотижнева оперативна нарада

21.01.2019   12:01

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови Ніжина Григорія Олійника.


Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Максим Васильович Терещенко, про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак зазначила в рамках святкування 22 січня 2019 року Дня Соборності України та 100-річчя від Дня проголошення Акту Злуки відбудеться проведення акції «Живий ланцюг єдності». О 13-45 годині збір колони та покладання квітів до пам’ятного знаку «Герої не вмирають» далі урочиста хода за маршрутом: пам’ятний знак  - «Герої не вмирають» - площа Івана Франка – пам’ятний знак Тарасу Шевченку (парк ім.Т.Г.Шевченка) де відбудеться мітинг з нагоди Дня Соборності України о 14-30 год. 27 січня об 11-00 годині в рамках Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту на місці розстрілу фашистами 1941-1943рр. мирних жителів (за цегельним заводом) відбудеться мітинг.

Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні ім.Миколи Галицького Олександр Костирко доповів про заходи профілактики захворюваності на кір станом на 21.01.2019р захворіла 1 особа, інфекційні захворювання 2 дітей, 8 осіб – ентероколіти, 2 особи – ротовірус, 7 осіб – ГРИП і т.д. Про стан загальної епідеміологічної ситуації на території громади міста у продовж минулого тижня: захворіло дітей – 381 особа ( на 298 осіб більше), а дорослих 188 осіб (на 153 особи більше ніж позаминулого тижня), але епідеміологічний поріг не перевищено.

Головний лікар КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко доповіла, що станом на сьогоднішній день підписано 44 550 декларацій пацієнтами з лікарями (складає 63,6% від загальної кількості мешканців міста). Договір з Національною службою здоров’я підписано.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.