Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:54:08

Сплачуйте у тролейбусах банківською карткою

16.01.2019   08:22

15 січня 2019 року у Чернігові Ощадбанк та Visa запустили систему оплати проїзду в міському наземному транспорті за допомогою безконтактних банківських карток і NFC-пристроїв на мобільних терміналах кондуктора.


Впроваджуючи можливість оплати проїзду за допомогою безконтаної банківської картки, ми продовжуємо розвиток системи «Електронний квиток», надаючи максимально зручний сервіс пасажирам муніципального транспорту.

Безготівкоа оплата — це ефективність, зручність, прозорість, банківська картка — демонстрація відкритості міста Чернігів до сучасних технологій. Ми сподіваємось що мешканці та гості нашого міста оцінять зручність нового сервісу

Транспортне рішення, розроблене Ощадбанк та Visa, дає можливість оплачувати проїзд будь-якими безконтактними платіжними засобами будь-якого банку України та світу, в тому числі електронними квитками.

За підтримки міської влади для реалізації цього важливого інфраструктурного проекту, що спрощує оплату проїзду в міському транспорті для мешканців і гостей міста, зусилля об’єднали оператор системи ТОВ «Чернігівська Транспортна Компанія», АТ «Ощадбанк», який виступив еквайєром проекту, та компанія Visa, що забезпечила відповідну технічну готовність рішення. Системним інтегратором та розробником програмного забезпечення проекту виступило ТОВ «Сімбол Транспорт».
   

КП «Чернігівське тролейбусне управління»

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини