Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:20:56

Чернігівці готові економити: придбали вже більше п'яти тисяч транспортних карток

11.01.2019   09:02

На сьогодні чернігівці вже розкупили більше п’яти тисяч транспортних карток із спеціальним «чіпом», які служать електронним гаманцем для розрахунках за проїзд у чернігівських тролейбусах та автобусах КП «ЧТУ».

Наразі вартість проїзду при розрахунках готівкою і транспортною карткою однакова. Але з 15 січня, після підвищення ціни за проїзд у тролейбусах, сплачувати карткою стане більш як на 20% дешевше - 3,95 грн замість 5 грн готівкою.

Транспортні картки діятимуть паралельно зі звичними для багатьох місячними проїзними. Різниця в тому, що проїзні мають фіксовану ціну і протягом місяця дають право на необмежену кількість поїздок. А з транспортною карткою скільки проїдеш – стільки й заплатиш.

Вартість однієї поїздки списується з картки, коли вона притискається до валідатора. До речі, при потребі однією карткою можна розрахуватися й за кількох людей.

Зараз пластикові картки можна як придбати, так і поповнити в самому тролейбусному депо (вул. Шевченка, 50Б) та в кіосках «Чернігівпреси» на зупинках громадського транспорту:
    вул.Шевченка, зупинка «Красний міст»;
    пр.Миру, зупинка «Дитячий світ»;
    пр.Миру, зупинка «готель „Україна“»;
    пр.Миру, зупинка «ТК „Мегацентр“»;
    пр.Миру, зупинка «готель „Градецький“»;
    вул.Івана Мазепи, зупинка «вулиця Музична»;
    вул.1 Травня, зупинка «Лікарня № 2»;
    вул.Рокосовського, зупинка «вулиця Захисників України» (з боку «АТБ»);
    пр.Перемоги, зупинка «магазин „Прогрес“»;
    пр.Перемоги, зупинка «Центральний ринок»;
    вул.Івана Мазепи, зупинка «Інститут геології»;
    вул.Доценко, зупинка «Школа № 12»;
    вул.Рокосовського, зупинка «вулиця Рокосовського»;
    пр.Миру, зупинка «Поліклініка № 3»;
    вул.Незалежності, зупинка «вулиця Незалежності»;
    вул.Гагаріна, зупинка «вулиця Московська»;
    пр.Перемоги, зупинка «Привокзальний ринок»;
    вул.Рокосовського, зупинка «Електрон»;
    вул.Пухова, зупинка «вулиця Пухова».

Поки що для поповнення картки необхідно надати її кіоскеру – вказати тільки, наприклад, її номер недостатньо. Втім, за словами директора Чернігівської транспортної компанії Артема Тарасенка, найближчим часом додасться можливість поповнювати картку через звичні термінали та зі свого комп’ютера он-лайн. Програмне забезпечення для цього зараз доопрацьовується.

Додаткову інформацію щодо транспортних карток можна знайти на сайті цієї компанії та на її сторінці в соцмережі Facebook.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини