Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:00:35

Чернігівська філія Суспільного запускає новий сайт

10.01.2019   12:11Агенцiя

Суспільне у регіонах поширює свою присутність у діджитал просторі. Упродовж 2-ох місяців інтернет-ресурси регіональних мовників тестували у режимі закритого доступу.

Зараз сайти 9 філій Суспільного, зокрема і Чернігівської, відкриті для користувачів мережі. Слідкувати за новинами нашого регіону відтепер можна за посиланням cn.suspilne.media.

На сайті є розділ із телепрограмою на щодень, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна дивитися програми телеканалу UA: ЧЕРНІГІВ наживо.

Окремий розділ цифрової платформи присвячений новинам регіону. Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки нового сайту.

Також на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом телеканалу або ж подати пропозицію про співпрацю зі Суспільним мовленням.

У майбутнього на сайті з’являться ще й розділи з проектами UA: Українське радіо “Чернігвська хвиля”.

“Для нас поява сайту — це насправді подія, тому що до цього періоду у Чернігівської філії був сайт, який не відповідав сучасним вимогам. Сподіваємося, тепер ми матимемо ще один засіб для контактування з глядачами та слухачами. Не всі користуються соцмережами, тому маємо надію, що сайт розширить нашу аудиторію. Але головне для нас те, що люди зможуть отримувати повну достовірну інформацію про життя області. Контент — це ключове”, — говорить продюсер Чернігівської філії Суспільного Артем Шелковий.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.