Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:30:46

Під час пожеж загинуло чотири особи

08.01.2019   12:51Агенцiя

Упродовж минулої доби на Чернігівщині виникло 7 пожеж, внаслідок яких чотири людини загинуло.

7 січня у с. Малинівка Чернігівського району по вул. Медовій сталася пожежа безгосподарчої будівлі. На місці події виявлено тіло 60-річного чоловіка. Причину та обставини трагедії з`ясовують правоохоронні органи. Підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області на гасіння не залучалися.

Об 11:17 до Служби порятунку "101" у Бахмацькому районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у с.Обмачів. За викликом на місце події прибуло відділення 15-го Державного пожежно-рятувального посту м. Батурин та місцеві сільські вогнеборці. Спільними діями об 11:40 пожежу було локалізовано, а о 12:40 остаточно ліквідовано. Під час гасіння рятувальники виявили в одній з кімнат будинку тіло господаря, 1965 року народження. Ймовірною причиною трагедії послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей і димарів.

О 14:11 до Служби порятунку "101" у Коропському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Верба, що за 35 км від районного центру. На місце події оперативно прибули відділення 9-го Державного пожежно-рятувального посту смт Короп У ДСНС України у Чернігівській області та місцеві пожежні команди з села Верба та селища Понорниця. Спільними діями о 14:55 пожежу було локалізовано, а о 15:05 остаточно ліквідовано. Під час гасіння рятувальники виявили в одній з кімнат будинку тіло 61-річного господаря без ознак життя. Причиною трагедії послужила необережність чоловіка під час куріння.

8 січня о 05:10 до Служби порятунку "101" у Сосницькому районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку, що у районному центрі по вул. Довженка. На місце пригоди оперативно прибули два відділення 10-го Державного пожежно-рятувального посту У ДСНС України у Чернігівській області. Вогнеборці о 05:30 пожежу локалізували, а о 07:00 остаточно ліквідували. Під час гасіння врятовано сусідський житловий будинок, споруди господарського призначення та 2 легкових автомобіля. Нажаль, в ході проведення розвідки рятувальники виявили на підлозі однієї з кімнат тіло 70-річного господаря. Ймовірно, причиною загибелі чоловіка послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електричного обігрівача.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини