Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:47:09

Поліція вилучила у хуліганів, які лякали людей, макет автомата і пневматичну зброю

05.01.2019   14:00

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом злісного хуліганства проти молодиків, які залякували людей пневматичною зброєю та макетом автомата Калашнікова.

Пізнього вечора четвертого січня до поліції надійшло повідомлення, що невідомі особи ходять біля одного з кафе у Чернігові та погрожують зброєю.

До місця виклику виїхали поліцейські спецпризначенці та спеціально екіпірована слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції.

Правопорушники, побачивши поліцію, не стали чинити опору та припинили небезпечні дії. Вони віддали правоохоронцям зброю, яка виявилась двома пневматичними пістолетами та масо-габаритним макетом автомата Калашникова зі складаним прикладом.

Обидва молодики, які справляли враження добре сп'янілих, пояснили свій вчинок бажанням зробити таким чином зауваження особам, яка шумно поводилася і порушували спокій.

Поліцейські провели опитування свідків події та запросили зловмисників до відділу поліції для надання показів.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 статті 296 кримінального кодексу України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Після проведення всіх слідчих дій долю підозрюваних буде вирішувати суд.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини