Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:25:48

Підсумки роботи обговорили на нараді Управління Держпраці у Чернігівській області

26.12.2018   15:17Агенцiя

Управлінням Держпраці у Чернігівській області 22 грудня проведено нараду щодо підсумків роботи за 11 місяців 2018 року.

Відкриваючи нараду, начальник Управління Сергій Дорошенко зазначив, що на сьогодні серед напрямків діяльності Держпраці пріоритетними залишаються, зокрема, питання детінізації трудових відносин, легалізації і своєчасності оплати праці, оптимізація превентивної роботи.

Також він ознайомив посадових осіб Управління з результатами проведеного Державною службою України з питань праці позапланового внутрішнього аудиту Управління, звернув увагу на ряд зауважень і надав відповідні доручення стосовно усунення виявлених аудитом недоліків.

Перший заступник начальника Управління Олександр Тищенко доповів про підсумки роботи за 11 місяців, проаналізував показники наглядової діяльності, окреслив цілі й завдання щодо подальшого її удосконалення на 2019 рік.

Окрім того, у рамках порядку денного учасники опрацювали питання якості складання санітарно-гігієнічних характеристик умов праці та організації і проведення періодичних медичних оглядів.

Також були розглянуті типові помилки інспекторів праці під час здійснення контрольних заходів щодо дотримання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів, проаналізовані основні проблеми та недоліки.

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції надав учасникам наради роз’яснення стосовно питання підготовки до чергового етапу електронного декларування, звернув увагу на деякі особливості роботи Єдиного Державного реєстру е-декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави. Він також нагадав посадовцям про відповідальність за вчинення корупційного правопорушення, про обмеження й заборони певних видів поведінки посадових осіб, одержання подарунків, сумісництва і суміщення тощо.

Наприкінці учасники мали змогу поспілкуватися з керівництвом Управління, обговорити нагальні проблеми у сфері охорони праці, промислової безпеки, законодавства про працю, обмінятися практичним досвідом із колегами.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів Управління були надані відповідні доручення.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини