Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:17:37

Вітання тим, хто реагує на суспільні виклики і біль окремої людини

05.12.2018   18:28Агенцiя

Тут нема вікового цензу, розподілу за статтю, місцем роботи чи інтересами. Головне, що треба мати, — відкриту душу і бажання допомогти. Сьогодні Чернігівщина, як і вся світова спільнота, висловлює вдячність та шану волонтерам.

Урочистості з нагоди свята відбулися в Чернігівському обласному молодіжному центрі. До вітань приєднався голова облдержадміністрації Олександр Мисник та вручив волонтерам почесні відзнаки ОДА.

Олександр Мисник, голова Чернігівської облдержадміністрації: Дякую за ту титанічну працю, що йде від серця. Ви завжди там, де потрібна допомога. А 2013-2014 роки — час, коли волонтери отримали новий виклик, який з честю прийняли і гідно протидіють йому досі. Адже, коли ми єдині — ми непереможні.
Уже п’ятий рік пліч-о-пліч волонтери йдуть з нашими захисниками на сході країни. Особливий уклін усім волонтерським родинам, які втратили своїх близьких.

Олександр Булах, старший офіцер відділу військово-цивільного співробітництва оперативного командування «Північ», майор: Я з особистого військового досвіду знаю, наскільки значимий пласт роботи ви, волонтери, взяли на себе. Робите просто тому, що так треба. Я впевнений, що лише великі люди здатні на такі великі вчинки.

Тетяна Лепявко, волонтер Єдиного волонтерського центру: Волонтери ніколи не хотіли і не хочуть бути в опозиції до влади. Ми маємо єдину мету — відновлення миру в усій Україні. Я переконана: коли кожен з нас перейматиметься ситуацією до глибини своєї кишені, то досягнення цілі неминуче близько.

Варто зазначити, що перед урочистостями у молодіжному центрі волонтери презентували свої організації, адже робота тут знайдеться кожному.

Творчі колективи подарували учасникам заходу художні номери.

За високу громадянську свідомість, активну благодійну і гуманістичну діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера:

Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено:

АНТІШКА Анатолія Федоровича - методиста Чернігівського міського Центру туристично-оздоровчої та виховної роботи з дітьми й молоддю.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

БОРОВИХ Ользі Сергіївні - волонтеру громадської організації «Кримська громада», м. Чернігів;

ГАЛЬПЕРИНУ Сергію Миколайовичу - волонтеру та члену швидкого реагування Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України;

ГИЦІ Ярославу Петровичу (протоієрею Ярославу) - капелану, настоятелю Вознесенської церкви Чернігівської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, смт Козелець.

ЗАЙЦЮ Євгену Олександровичу - студенту Навчально-наукового Інституту історії, етнології та правознавства ім. О.М. Лазаревського Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, волонтеру та члену швидкого реагування Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України;

ЛЕПЯВКО Тетяні Миколаївні - волонтеру Єдиного волонтерського центру, м. Чернігів;

ОРДІ Євгену Тимофійовичу (протоієрею Євгену) - капелану, благочинному церков Чернігівського району Чернігівської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, священнослужителю Катерининської церкви, м. Чернігів;

РИЖКОВІЙ Тетяні Миколаївні - волонтеру громадської організації «Кримська громада», м. Чернігів;

ТРЕТЬЯК Ользі Миколаївні - волонтеру Єдиного волонтерського центру, м. Чернігів;

ХАРЧЕНКУ Олексію Геннадійовичу - волонтеру та члену швидкого реагування Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини