Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:15:34

На Чернігівщині понад 21 тис. земельних ділянок зареєстровано в онлайн-режимі

22.11.2018   15:38Агенцiя

На сьогодні у Чернігівській області сертифіковані інженери-землевпорядники завдяки електронному сервісу зареєстрували у Державному земельному кадастрі 21506 земельних ділянок. Зазначену онлайн-послугу запроваджено у грудні 2017 року.

Найбільше ділянок зареєстровано за допомогою електронного сервісу у  Городнянському (3 140), Чернігівському (2 559) та Козелецькому (2 228) районах.

Сертифіковані інженери-землевпорядники здійснюють реєстрацію земельних ділянок у Державному земельному кадастрі в онлайн-режимі за допомогою сервісу e.land.gov.ua за декілька хвилин. Це заощаджує час та зусилля громадян, робить процес реєстрації прозорим, усуває суб’єктивні фактори при реєстрації земельної ділянки.

Також упродовж 2018 року фахівці землевпорядної служби Чернігівщини видали 10520 витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, замовлених онлайн на території Чернігівського регіону.


Довідково:
Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.



Прес-служба Держгеокадастру

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.