Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:20:30

За рік кількість клієнтів "Чернігівгаз Збуту" збільшилася майже на 1,2 тисячу

22.10.2018   10:29Агенцiя

Впродовж року клієнтська база ТОВ «Чернігівгаз Збут» поповнилася 1191 особовим рахунком. Станом на 1 жовтня 2018 року у компанії загальна кількість побутових споживачів газу досягла 356,5 тис. Крім того, «Чернігівгаз Збут» забезпечує енергоносієм понад 1,5 тис комерційних споживачів Чернігівської області.

Найбільший приріст клієнтської бази спостерігається в м. Чернігові та прилеглому районі – 761 споживач, а також в Ніжині – 156 клієнтів. В першу чергу це пов`язано з активною забудовою цих населених пунктів. Натомість в Новгород-Сіверському, Семенівському, Борзнянському, Куликівському та Ріпкинському районах з’явилось по 2-3 нових користувачів газу.

«Абонентська база перебуває у постійному русі. Разом з відкриттям нових рахунків, йде ліквідація вже існуючих. На це впливає декілька чинників – вимоги нового законодавства, перехід домогосподарств з побутового на комерційне споживання, відключення від газопостачання безхозних та зруйнованих будинків, помилково відкриті рахунки, тощо. Таким чином за останній рік було закрито близько 600 особових рахунків», - повідомив директор «Чернігівгаз Збуту» Іван Луста.

Наприклад, згідно Правил постачання природного газу, які діють з 2015 року, за однією поштовою адресою, навіть якщо майно поділено на декілька власників, має бути закріплений лише один особовий рахунок.
Наразі більша частина поставок газу «Чернігівгаз Збуту» припадає на побутових споживачів. За словами директора компанії Івана Лусти, саме ця категорія є найбільш проблемною і трудомісткою.

«Обслуговування населення вимагає від нас щоденного прийому клієнтів та опрацювання звернень, видачі довідок, друку та доставки квитанцій, забезпечення роботи контакт-центру та інших дороговартісних сервісів. І все це за рахунок торговельної націнки не більше 2,5% від ціни закупівлі природного газу. Крім того, ситуацію обтяжує низька платіжна дисципліна та велика кількість отримувачів пільг та субсидій», - розказав керівник.

Для спрощення взаємодії з клієнтами та оперативного вирішення проблемних питань, фахівці ТОВ «Чернігівгаз Збут» продовжують оптимізувати систему обслуговування за допомогою нових каналів дистанційного зв`язку - контакт-центру, особистого кабінету на сайті 104.ua та розширення спектру платіжних онлайн-систем. З останніх нововведень слід відзначити запуск мобільного додатку для смартфонів 104 Mobile.


ТОВ «Чернігівгаз Збут»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини