Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 14:56:24

Перевізників треба контролювати, як і самих "контролерів"

22.10.2018   09:53

Перевізників, які працюють на транспортних маршрутах Чернігова, варто прискіпливо перевірити на предмет дотримання Правил перевезення пасажирів, а контролерів з управління транспорту Чернігівської міської ради самих треба перевіряти на предмет корупції та лобізму інтересів перевізників. У цьому переконані активісти формації «С14». Нещодавно активісти спостерігали за роботою контролерів і зробили невтішні висновки щодо них.

Представники управління транспорту Чернігівської міської ради планово «відпрацьовували» на предмет порушень міський маршрут № 44. Проконтролювати роботу контролерів взялись громадські активісти з формації «С14», які раніше вже перевіряли міський пасажирський транспорт і зафіксували у відповідних актах численні порушення з боку перевізників.

Під час останньої перевірки на маршруті № 44 були виявленні численні порушення Правил перевезення пасажирів. З основних – неналежний санітарний стан салонів маршрутних таксі, неформений брудний одяг водіїв, відсутність відомостей про перевізника, відсутність інформації про проїзд для пільгових категорій пасажирів. В багатьох маршрутках брудні та порвані сидіння, а в деяких двері, заклеєні скотчем, що ставить під сумнів належний технічний стан самої маршрутки.

Все це мали фіксувати представники управління транспорту ЧМР у відповідних актах. Активісти готові були виступити в якості свідків та підписатись під кожним порушенням. Одначе, представники контролюючого органу всі вказані порушення фіксували не в спеціальних актах, а в блокнотиках. На запитання чому фіксація порушень відбувається з порушеннями представники транспортного управління відповів «Потому что! Так надо».

Після подібного роду перевірок більше не виникає жодних питань щодо стану маршрутних таксі і неадекватних водіїв на маршрутах. Одначе, напрошуються питання компетентності чиновників, яких утримують коштом платників податків. Про яке підвищення вартості проїзду може йти мова, коли перевізниками не виконуються елементарні Правила перевезення пасажирів, а управління транспорту впритул не бачить численних порушень?

 
За інформацією формації «С14»

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.