Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:52:07

У Чернігові готують сучасну туристичну інфраструктуру та сервіс

19.10.2018   09:54

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко наголосив, що активною туристичною промоцією міста займатимуться тоді, коли центральну та історичну частину Чернігова повністю приведуть до ладу, доповнивши відповідною інфраструктурою.

"Місто вкладатиме кошти у туристичну промоцію тоді, коли наведемо лад на Дитинці, облаштуємо майданчик біля Антонієвих печер, навколо Катерининської церкви. Вже багато зроблено в центральній частині, маємо достойний в'їзд у місто з київського боку", - сказав міський голова на засіданні виконкому 18 жовтня.

Також до кінця року планують встановити додатковий туалет біля драмтеатру, опрацьовується проектування та будівництво такого ж об'єкту поблизу Антонієвих печер.

За словами очільника міста, у 2019-2020 роках можливе суттєве збільшення видатків на промоцію Чернігова, із залученням фахових організацій, співпраці з туристичними фірмами та авіакомпаніями. Ці процеси стартують тоді, коли місто буде готове гідно зустріти туристів.

Наразі в Чернігові системно розбудовують туристичну інфраструктуру, приділяючи увагу як облаштуванню туристичних місць, так і створенню супутніх сервісів. Зокрема, цього року створений і готується розпочати свою роботу Туристичний інформаційний центр (ТІЦ), який працюватиме за адресою вул. Шевченка, 9. На базі центру планується надання туристам і тим, хто надає їм послуги, різного виду допомоги: інформаційної, комунікаційної, представницької, організаційної, рекламної, освітньої тощо.

Також виконком схвалив нову Програму розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2019-2021 роки, яка буде направлена на затвердження депутатів міської ради.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.