Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:36:39

В обласній поліції Чернігівщини підбили підсумки роботи ветеранської організації

06.10.2018   09:21Агенцiя

В Головному управлінні Національної поліції відбулося засідання Ради Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України.

В роботі засідання взяли участь заступник начальника ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Олександр Потапенко та начальник управління кадрового забезпечення ГУНП Віктор Шанський.

У своєму виступі Олександр Євгенович висловив слова подяки старшим товаришам та досвідченим вчителям у погонах за виховання нового покоління поліцейських і підтримку ходу реформ у правоохоронному відомстві. Він уважно вислухав пропозиції, висловлені керівниками районних ветеранських організацій області та пообіцяв сприяти їх вирішенню в межах повноважень.

На засіданні Ради Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України були розглянуті напрацювання та підсумки роботи організації щодо виконання статутних вимог з питань соціального захисту ветеранів органів внутрішніх справ.

З основною доповіддю порядку денного виступив голова Ради обласної організації ветеранів Іван Маляренко. Він детально розповів про результати роботи ветеранського підрозділу, який він очолює за напрямками діяльності. До них належать забезпечення соціального та правового захисту ветеранів та пенсіонерів МВС, покращення умов їх життя, медичного та іншого обслуговування, залучення членів організації до участі в патріотичному вихованні молоді.

Присутні заслухали доповідь члена президії Ради про підсумки огляду-конкурсу на кращу первинну ветеранську організацію Чернігівської області. Ветерани обговорили питання співпраці Чернігівської обласної ветеранської організації з профспілкою атестованих працівників поліції.

Були обговорені деякі питання пенсійного забезпечення пенсіонерів органів внутрішніх справ та стан медичного обслуговування пенсіонерів та ветеранів ОВС.

Також на засіданні виступили голови Рад первинних ветеранських організацій з інформацією про взаємодію з депутатами органів місцевого самоврядування та про організацію роботи з пенсіонерами з їх соціального захисту і виховання молодих працівників поліції.

На завершення засідання заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Олександр Потапенко виконав приємну місію – з нагоди 15-річчя ветеранської організації вручив відзнаки та грамоти ряду активістів ветеранського руху.

Плідне спілкування колег-однодумців та спільне обговорення проблем завершилося обміном досвідом роботи первинних ветеранських організацій.

  
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.