Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:06:23

Вітання Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з Днем міста. ВІДЕО

21.09.2018   10:49

Шановні чернігівці! Як міський голова щиро вітаю всіх із 75-ю річницею визволення Чернігова від нацистських загарбників та Днем міста!

Дякую ветеранами за перемогу, завдяки якій ми сьогодні маємо щастя жити у чудовому місті. І за те, що вже після фронтів Другої світової, окроплених кров’ю, та після років окупації ви відбудували місто та відновили його економічний потенціал.

Вклоняюсь пам’яті загиблих вже у війні новітній – на Сході України. І дякую бійцям, які сьогодні бережуть суверенітет України.

Все, що ми робимо за останні 3 роки, спрямовано для розвитку міста та його майбутнього. І, як результат нашої спільної роботи, Чернігів стає комфортнішим і дружнім до містян.

Бажаю всім миру, злагоди у суспільстві, особливо у складний період випробування виборами. Дай, Боже, нам пройти його достойно, зберігши повагу один до одного, працюючи над метою, що має поєднати всіх – створити найкращий обласний центр серед рівних по потенціалу міст України.

Зі святом, шановні чернігівці!




З повагою Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини