Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:04:14

Чернігівський рибоохоронний патруль за тиждень викрив 17 порушень правил рибальства

12.09.2018   10:01Агенцiя

У порушників вилучено 16 одиниць заборонених знарядь лову та 52,3 кг риби.

Складені протоколи про адміністративні правопорушення направлені до районних судів області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Так, 06.09.2018 в ході рибоохоронного рейду в Менському районі, затримано жителів м.Чернігів та смт.Березна, які на забоці р.Десна, поблизу с.Миколаївка, за допомогою сітки порожевої виловили риби: окунь  - 1 шт., карась сріблястий – 1 шт,  білизна – 1 шт, лящ – 1 шт, плітка – 6 шт, завдавши збитків рибному господарству на 969 грн.

Під час проведення рибоохоронного рейду водоймами Коропського району,  08.09.2018 на озері поблизу с.Риботин, затримано місцевого жителя, який за допомогою трьох сіток зяберних встиг виловити риби: щука – 2 шт., білизна – 4 шт., в'язь – 3 шт., краснопірка – 2 шт., окунь – 2 шт., карась сріблястий – 2 шт., лин – 2 шт., синець – 1 шт., плоскирка – 6 шт.,  сом-1 шт.,  карась золотий (червонокнижний) -1 шт. Своїми діями правопорушник завдав збитків рибному господарству на  суму 3594 грн.
Того ж дня, на озері поблизу с.Шабалинів, затримано місцевого жителя, який за допомогою двох зяберних сіток виловив риби: щука - 1шт., білизна – 4 шт.,  краснопірка – 11 шт., окунь - 8 шт., лящ – 1 шт., плоскирка – 18 шт., сом – 1 шт. карась золотий (червонокнижний) – 3 шт. Чим завдав збитків рибному господарству України на суму 3829 грн.

В Прилуцькому районі, 10.09.2018 на р.Удай, поблизу с.Товкачівка, затримано місцевого жителя, який за допомогою трьох сіток виловив 11 щук, завдавши збитків на 3740 грн.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.