Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:12:47

У фальсифікаторів алкогольної та тютюнової продукції вилучено "майна" на 4 млн. гривень

12.09.2018   09:50Агенцiя

Протягом поточного року була отримана інформація про збут на території Чернігівської області фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів у значних обсягах.

Дана інформація стала підставою початку досудового розслідування та застосування всіх наявних можливостей для документування злочину і встановлення його організаторів.

З метою конспірації ділки використовували Інтернет та служби доставки, а місця виготовлення та зберігання фальсифікату розмістили в приватних будинках на території Житомирської області.

10 вересня 2018 року, під час проведення обшуків, було вилучено 105 тисяч пачок контрафактних цигарок в асортименті (без марок або з підробними марками акцизного податку), 150 літрів лікеро-горілчаних виробів, 133 тисячі гривень готівкою, обладнання для виготовлення, розливу та пакування алкогольних напоїв, етикетки з нанесеними логотипами відомих торгівельних марок та інша фурнітура. Загальна вартість вилученого перевищує 4 млн. грн.

Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на притягнення до відповідальності всіх осіб, задіяних у незаконних оборудках.

У зв’язку з виявленими фактами ГУ ДФС у Чернігівській_області звертається із застереженням до всіх, хто продає або купує дану продукцію. Будуючи свій бізнес, співпрацюйте тільки з доброчесними підприємцями. Це забезпечить не тільки надходження податків до бюджету для вирішення соціальних проблем громад, а й захистить споживачів даної продукції від небезпечних ризиків.

 
ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.