Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:47:45

Спільними зусиллями впроваджувати зміни: активістів Чернігівської області запрошують до участі у “відкритому просторі”

08.09.2018   10:13Агенцiя

Громадська Спілка “Громадські ініціативи України” та Чернігівський “Освітній центр “Ініціатива” оголошують прийом заявок для участі у відкритому просторі “Зміни на місцях: що ми можемо робити спільно?”

Ми пропонуємо лідерам громадських організацій, рухів та ініціатив, які працюють у Чернігівський області, зібратися разом, щоб подумати, що можна робити разом у своїх громадах тепер, коли з’являються нові виклики та нові можливості. Наприклад, ми заходимо у кількарічний виборчий період, але в той же час можемо працювати в нових умовах об'єднаних  територіальних громад та фінансової децентралізації. 

Саму зустріч пропонуємо провести у форматі “відкритого простору”.
“Відкритий простір” – це не метафора нашої роботи, а форма роботи.  Цей формат передбачає багато неформального спілкування. Тож за два дні ми встигнемо поговорити про все, що справді нас хвилює, у тому числі про власні приклади успішних та неуспішних випадків взаємодії місцевих ініціатив, наші очікування та побоювання щодо такої взаємодії.

Окрема частина нашого відкритого простору буде присвячена обговоренню можливостей для спільної роботи, а також темі наших компетенцій та знань яких не вистачає для успішної діяльності. Подумаємо і  про те, що стримує співпрацю організацій Чернігівщини  між собою і якими могли би бути наші спільні проекти.

Захід відбудеться 29-30  вересня 2018 року в місті Чернігів.
Заявки на участь приймаються до 20 вересня – для цього необхідно заповнити невелику анкету онлайн.

До участі у відкритому просторі запрошуються громадські організації, ініціативні групи, які діють на місцевому рівні, активісти Чернігівський області. Організатори забезпечують харчування протягом заходу, а також повернення грошей за квитки та проживання для учасників з інших населених пунктів області (при потребі).

Контактна інформація: 
Павло Пущенко (063)4785562
civilukraine@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини