Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:37:41

Укрпошта збереже 100% присутність по всій території Чернігівської області

01.09.2018   10:13Агенцiя

31 серпня відбулося засідання робочої групи з питань реформування на території області об’єктів поштового зв’язку філії Чернігівська дирекція ПАТ «Укрпошта» в якій взяли участь представники обласної ради, голови ОТГ регіону, редактори місцевих видань та представники компанії.

"Укрпошта зацікавлена в якісному проведенні реформи, яка передбачає збереження 100% присутності компанії на території області. Ми налаштовані на конструктивну співпрацю з місцевою владою та представниками громадськості. Вважаємо шлях діалогу єдиним можливим для вирішення проблем, що існують. Спроби шантажу, залякувань та погроз у бік державної компанії є неприпустимими", - зауважили в Укрпошті.

Нині компанія несе значні збитки сплачуючи велику кількість коштів сплачуючи податки за  працівників з неповною ставкою, при цьому такі робітники працюючи на 0,1-0,9 ставки далеко не завжди якісно та вчасно надають послуги, а контролювати їхню роботу майже неможливо,  Саме тому Укрпошта запровадила мобільні бригади, які працюють у ті ж самі години роботи: коли машина приїжджає до села начальник залишається в існуючому стаціонарному відділенні або в точці базування - виплачувати пенсії, приймати платежі, тощо, а інші працівники здійснюють поштовий обмін та надають послуги безпосередньо проїжджаючи по селу. Відтак, працюючи на повну ставку та отримуючи заробітну плату від 6,5 тисяч грн вони якісно виконують свою роботу та не «зтирають ноги», адже всі відстані між селами долають автомобілем.

««Ми б хотіли припинити всі інсинуації щодо закриття відділень в селах, адже в більшості вони збереглись, а там де їх ніколи не було і листоноші долали десятки кілометрів -  вони по суті вперше з’явились. Просимо представників місцевої влади, які дійсно переживають за добробут своїх виборців, давати чесну та коректну інформацію про перебіг реформи. Зі свого боку ми завжди відкриті до конструктивного діалогу», – додали в Укрпошті.

Зважаючи на звернення представників місцевої влади на засіданні було ухвалене спільне рішення, яке передбачає:
- надання Чернігівській дирекції Укрпошти пропозицій від голів ОТГ по кожному селу щодо оптимізації маршрутів та графіків роботи пересувних відділень для поліпшення якості обслуговування цих населених пунктиків;
- вироблення спільно з робочою групою дорожньої карти подальшого проведення реформи;
 - продовження термінів роботи до 17 вересня працівників, які вже отримали повідомлення про скорочення з 3 вересня.
На сьогодні в області вже працює 111 мобільних бригад, які обслуговують населені пункти з менше ніж 2 тисячами жителів.


Прес-служба ПАТ "Укрпошта"

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини