Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:25:39

Для забезпечення комфортних перевезень необхідно шукати консенсус

22.08.2018   14:32Агенцiя

Якісне транспортне забезпечення з обласним та районними центрами — питання №1 насьогоднішньому засідання профільної Координаційної ради в облдержадміністрації.

На порядку денному зокрема звернення мешканців села Тупичів (Городнянський район), сіл Богданівка і Терешківка (Ніжинський район) та Киселівської сільської ради ( Чернігівський район).

Одне з рішень: розглянути можливість об’єднати маршрути Ніжин — Богданівка, Терешківка — Ніжин. Поки це питання вивчатиметься разом з перевізниками.

Також досліджуватимуть доцільність відкриття окремого автобусного маршруту Чернігів — Кобилянка (треба вивчити пасажиропотік та стан дорожнього покриття).

Шукатимуть «золоту середину» з перевізником і жителі Тупичева. Надавач послуг цілком задовольняє місцевих жителів, адже працюють разом близько 10 років. Однак, віднедавна на маршруті перевізником замінений транспортний засіб, комфортність якого не влаштовує пасажирів. Варто зазначити, що останні готові навіть на підвищення вартості проїзду задля повернення попереднього автобусу. Громаді також запропонували знайти можливість компенсації перевізникам витрат за надавання послуг пільговим категоріям населення, що значно поліпшить ситуацію.

На 20 хвилин раніше здійснюватиметься рейс Лукашівка — Чернігів.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини