Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:24:07

Нетверезий водій ледь не збив жінку з дітьми та пропонував патрульним хабар

14.08.2018   07:43

12 серпня близько десятої вечора на вулиці Красносільського водій ВАЗ - 2115 ледь не збив жінку з дітьми, після чого поїхав в ліс до річки Білоус.

Прибувши на місце, патрульні помітили авто, схоже за орієнтуванням, яке рухалося вулицею Рильського. Машину зупинили, водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Він повідомив, що дійсно вживав алкоголь, після чого сів за кермо. Патрульні запропонували пройти тест за допомогою приладу «Драгер» або ж проїхати до медичного закладу. Водій погодився їхати до лікарні. Результат освідування виявився позитивним - 1.8 проміле.

Щоб уникнути відповідальності, водій запропонував поліцейським гроші - 4000 гривень. Водію повідомили про відповідальність за дачу неправомірної вигоди працівникові поліції. Після невдалих спроб чоловіка дати гроші поліцейським він викинув купюри на землю.

На місце викликано слідчо-оперативну групу, на водія склали протокол за ч. 1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Патрульна поліція Чернігівської області нагадує, що пропозиція чи надання неправомірної вигоди службовій особі карається штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк (ст. 369 К кримінального кодексу України).


Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини