Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:02:00

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

25.07.2018   09:12Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території Чернігівської області за період з 8:00 24 липня до 8:00 25 липня 2018 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 4 пожежі, з них 3 пожежі в житловому секторі та 1 випадок загоряння сміття на площі 4 кв.м.


Інші події:

- на "Голубих озерах" біля с. Олешня Ріпкинського району 24 липня проводились пошукові роботи зниклого мешканця с. Топчіївка Чернігівського району, 1997 року народження, який вночі 21 липня пішов в напрямку озера та не повернувся. На місці пошуку були задіяні: відділення 6 ДПРЧ смт Ріпки (1 од. техніки, 1 човен, 5 чоловік особового складу) та працівники Чернігівської обласної рятувальної станції (1 од. техніки, 1 човен, 4 працівники).

Всього обстежено 4000 кв.м акваторії озера та прилеглої території. Пошуки результатів не дали. На 14 год. 10 хв. 24 липня пошукові роботи завершено.

- протягом 24 липня продовжувались роботи щодо ліквідації наслідків підтоплень об'єктів інфраструктури та житлового сектору, які виникли внаслідок інтенсивних опадів в м. Чернігові. Для проведення робіт по відкачці води підрозділи ДСНС залучалися 11 разів, було залучено 4 одиниці техніки, 4 мотопомпи та 12 чоловік особового складу. Відкачано 2114 куб.м води.

В м. Чернігів по вул. Декабристів біля будинку №5А розгорнуто пункт життєдіяльності населення, який функціонує в цілодобовому режимі.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 11-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 24 липня до 20 години 25 липня очікується мінлива хмарність, вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 15-20º тепла, вдень 24-29º тепла.
По Чернігову вночі невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, гроза. Температура вночі 17-19º тепла, вдень 26-28º тепла.
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.