Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:47:48

Упродовж минулих вихідних Чернігівські вогнеборці ліквідували 7 пожеж

23.07.2018   17:00Агенцiя

Упродовж минулих вихідних днів на території Чернігівщини виникло 7 пожеж, з яких 6 у житловому секторі громадян. Причинами їх виникнення послужили коротке замикання електромережі, порушення правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт, необережність у поводженні з вогнем, розряд блискавки та підпал.

21 липня о 07:28 до Служби порятунку "101" у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Великі Осняки. За викликом до місця пригоди прибуло два відділення 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області. Вогнеборці о 08:15 локалізували, а об 11:00 остаточно ліквідували загоряння. Причиною виникнення пожежі послужив розряд блискавки. Вогнем знищено покрівлю будинку, покрівлю та перекриття господарчої будівлі.

Цього ж дня о 21:14 виникла пожежа житлового будинку в с. Бобруйки Козелецького району. Телефонували сусіди, які помітили відкрите горіння у помешканні. За викликом на місце пригоди прибули рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області, які о 21:45 пожежу локалізували, а о 23:20 остаточно ліквідували. В ході ліквідації загоряння рятувальники не допустили розповсюдження вогню на розташовані поруч сусідні житлові будинки та інші споруди господарського призначення. Вогнем знищено покрівлю на площі 30 кв.м., пошкоджено стіни на площі 40 кв.м. Причиною виникнення пожежі послужило коротке замикання електромережі.

22 липня  о 14:05 у м. Прилуки в автокооперативі "Нафтовик", що по вул. Константинівській сталося загоряння автомобіля "Орel Vectra". На місце події прибуло два відділення рятувальників 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області. Пожежу о 14:30 було локалізовано, а о 14:50 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено автомобіль, пошкоджено майно. Причина - порушення правил пожежної безпеки під час проведення газозварювальних робіт.

 
УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини