Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:18:53

“Сівер-центр” став “UA: ЧЕРНІГІВ”

16.07.2018   11:18Агенцiя

З 16 липня телеканал “Сівер-центр” починає мовлення під назвою “UA: ЧЕРНІГІВ”. Логотип UA: є своєрідним знаком якості Суспільного, що призначається філіям за результатами моніторингів ефіру мовника.



“Час іде, все змінюється і ми щасливі, що отримали такий знак якості як “UA:”, це значить, що зміни, над якими працює наша команда, — помітні. Відповідність усім стандартам Суспільного мовлення – безумовно важливе досягнення для нас і ми надалі працюватимемо над вдосконаленням якості нашого контенту”, – коментує новину продюсер Чернігівської філії НСТУ, Артем Шелковий.

18 травня на Львівському медіафорумі член правління ПАТ "НСТУ" Микола Чернотицький, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури, оголосив про присвоєння Львівській і Чернігівській філіям своєрідного знаку якості Суспільного — логотипу "UA:".

Рішення про присвоєння нової назви ґрунтується на результатах моніторингу ефірів усіх регіональних мовників. Керівники творчих напрямів стежать за відповідністю журналістським стандартам, цінностям Суспільного та за технічною якістю ефірів. Чернігівська дирекція показала одні з найкращих результатів і були відзначені як такі, що відповідають стандартам якості Суспільного.

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини