Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:30:48

Протягом першого півріччя працівниками фіскальної служби області розглянуто 216 письмових звернень від громадян

13.07.2018   07:11Агенцiя

Впродовж 1 півріччя поточного року до податкових органів та митниці ДФС Чернігівської області від громадян надійшло 214 індивідуальних та 2 колективних письмових звернень від 226-ти громадян.

За результатами розгляду: надано роз'яснення на 159 звернень, вирішено позитивно – 33, відмовлено у задоволенні - 3, переслані за належністю – 3, не підлягало розгляду – 3, на стадії розгляду перебуває 15 звернень.

За ознакою надходження  213 звернень- первинні, 3 - дуплетні.

У 183 зверненнях порушувались питання контрольно-перевірочної роботи, податків та зборів, 5 звернень стосувалось діяльності центральних органів виконавчої влади, 3 - діяльності місцевих органів виконавчої влади,  щодо питань праці та заробітної плати йшлося у 3 зверненнях та 2 звернення стосувалось соціального захисту населення.

Для забезпечення реалізації конституційного права на звернення керівництвом фіскальної служби та митниці області проведено 38 особистих прийомів громадян (в т.ч. 1 – колективне). На особисті прийоми звернулось 9 підприємців, 6 пенсіонерів, 7 безробітних, 3 фізичні особи, що проводять незалежну професійну діяльність, 7 осіб з числа військовослужбовців, працівників органів ДФС  та 12- соціальний стан яких не визначено.

Під час особистих прийомів порушувались питання плати за землю, єдиного податку, єдиного соціального внеску, упередження ухилень від сплати податків.
                      
 
Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини