Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:09:31

За два роки до Центру обслуговування "Чернігівгазу" клієнти звернулися близько 300 тис. разів

07.07.2018   11:00Агенцiя

Два роки тому, в липні 2016 року, в м. Чернігові відкрився перший сучасний Центр обслуговування клієнтів для споживачів природного газу.

За цей період клієнти компанії отримали фахову допомогу та якісну консультацію близько 300 тис. разів. На сьогодні в новому офісі можна отримати майже 30 різних видів послуг і в планах компанії розширити їх перелік.

Найчастіше споживачі зверталися до компанії за роз`ясненнями по особовому рахунку – близько 47 тис. відвідувачів, щодо перерахунків обсягу споживання природного газу – 6,8 тис. Майже 13 тис. споживачів подали заяву на зміну власника особового рахунку, 4 тис. клієнтів отримали консультації щодо процедури встановлення, повірки, опломбування або ремонту газових лічильників.

Окрім розрахунків клієнти вирішували питання технічного характеру. Фахівцями компанії було видано понад 2,1 тис. технічних умов на підключення до систем газопостачання, прийнято 2,2 тис. заяв на погодження проектної документації, проведено реєстрацію 3 тис. актів прийомки газових приладів, опрацьовано понад 7 тис. заявок на техобслуговування та ремонт газового обладнання.

На сьогоднішній день у чернігівському Центрі обслуговування працюють 18 високопрофесійних менеджерів та 3 провідних фахівця, які надають клієнтам компанії оперативну допомогу з будь-яких питань, пов’язаних із газопостачанням.

Як розповідає начальник управління клієнтського сервісу Дмитро Лахтіонов, відкриття чернігівського офісу стало першим кроком до кардинальних змін в роботі з клієнтами газової компанії.

«Чернігів по праву може вважатися піонером в реалізації клієнтоорієнтованого підходу. Ми стали першим облгазом в Україні, який перейшов на новий формат обслуговування. Відтоді наша співпраця з клієнтами базується на трьох основних критеріях: швидко, якісно і комфортно», - зауважив Дмитро Лахтіонов.

Окрім Чернігова Центри обслуговування клієнтів працюють у Прилуках, Ніжині та Корюківці, де мешкають 60% користувачів газу Чернігівського регіону. До кінця року ПАТ «Чернігівгаз» планує відкрити сучасні офіси в Бобровиці, Козельці і Бахмачі. Після цього отримати послуги газової компанії в новому форматі зможуть 73% споживачів.


ПАТ «Чернігівгаз»

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини