Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:49:00

У рамках Днів адміністративної юстиції Чернігівський окружний адміністративний суд гостинно зустрів студентів-правників

06.07.2018   08:00Агенцiя

Комунікація як процес обміну інформацією може відбуватися як опосередковано, так і напряму. Прямі зв’язки із суспільством установлюються за допомогою заходів (інструментів) ознайомчого, інформативного характеру, завдяки яким суспільство отримує відомості про діяльність судів та роботу суддів через прямі зв’язки між судами і широким загалом.

Одним із таких інструментів є проведення Днів відкритих дверей. Так, з метою формування позитивного іміджу судової системи у суспільстві, формування у підростаючого покоління поваги до права та набуття необхідного рівня правових знань 4 липня Чернігівським окружним адміністративним судом проведено День відкритих дверей. До суду завітали студенти-правники першого, другого та четвертого курсів Чернігівського національного технологічного університету.

Відкрив захід суддя-спікер Дмитро Лобан, який розповів про історію створення Чернігівського окружного адміністративного суду, його діяльність, атрибути судді під час здійснення правосуддя, основні принципи судочинства, які спрямовані на захист прав громадян та інтересів держави.

Екскурсанти мали змогу відвідати судове засідання, ознайомитись з інформаційними стендами у приміщенні суду, завітати до залів судових засідань, а також взяти участь у дискусіях та отримати вичерпні відповіді на всі питання.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.