Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:19:38

П’ятого липня на Чернігівщині - відкриття рибацького сезону

05.07.2018   09:31Агенцiя

Закінчуються обмеження, пов’язані з весняно-літньою забороною на лов водних біоресурсів, 5 липня стартує сезон риболовлі на всіх водоймах Чернігівщини.

З початком нерестової заборони Чернігівським рибоохоронним патрулем проведено 151 рибоохоронний рейд.Викрито 384 порушення правил рибальства, з них більше половини – 211 порушень із застосуванням заборонених знарядь лову. Також, було зафіксовано 105 порушень любительського лову,14  порушень пов’язаних з незаконним продажем риби та складено 54 акти вилучення безхазяйного майна. У правопорушників конфіскували 909,8 кг риби та 679 одиниць заборонених знарядь лову, в тому числі 3 електровудки. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 244,05 тис грн.

Чернігівський рибоохоронний патруль закликає рибалок не порушувати Правил любительського і спортивного рибальства, дбайливо ставитись до природи.

В літній сезон дозволено рибальство на водоймах загального користування - з берега або з човна, вудками всіх видів із загальною кількістю гачків не більше п'яти на рибалку, та спінінгом при добовій нормі вилову не більше 3 кг,за виняткомвипадків, коли вага однієї рибини перевищує встановлену норму вилову.

Сувора заборона встановлена на вилов риби сітками, ятерями, павуками, екранами, драчами, остями та іншими новими знаряддями та способами лову, які не передбачені Правилами любительського і спортивного рибальства. За вилов риби електровудкою, вибухівкою та шляхом потрави риби передбачена кримінальна відповідальність згідно із ст.249 Кримінального кодексу України з відшкодуванням всіх нанесених збитків.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини